Development and production of high-frequency ferrit materials by non conventional methods

MINŐSÉGPOLITIKA

A TKI-Ferrit Kft. vezetése a gyártási és fejlesztési, illetve termékbiztosítási tevékenységeinek minőségére vonatkozó mindenkori szándékát és irányvonalát a vevőközpontúság, a mind szélesebb és magasabb szintű követelmények kielégítésének, a kölcsönös üzleti kapcsolatok, illetve a folyamatos megfelelőség elvére építve a vállalkozás céljaival összehangolva határozza meg.

A TKI-Ferrit Kft. mikrohullámú, passzív ferrites eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozó társaság melynek alapelve forgalmazott termékeinek és a hozzá kapcsolódó termékbiztosítási és fejlesztési szolgáltatások minőségének magas színvonalú biztosítása és folyamatos fejlesztése a felhasználói igények maximális kielégítése.

 

A TKI-Ferrit Kft. továbbra is hosszútávú piaci szereplő kíván maradni a speciális mikrohullámú, passzív ferrites eszközök fejlesztésének és gyártásának területén. A kiélezett versenyhelyzetben is célunk a piaci pozíciónk megtartása és megerősítése a távközlés európai és Európán kívüli piacain.

 

A társaság kiemelt feladatának tekinti, hogy mikrohullámú passzív eszközök tervezése gyártása és forgalmazásának területén a termékek paramétereinek színvonalában elérje a vevők elégedettségét.

 

A TKI-Ferrit Kft. vezetősége kifejezi elkötelezettségét a társaság tevékenységeire vonatkozó jogszabályok, határozatok, az egyéb követelmények betartása, valamint a minőségirányítási rendszer hatékonyságának folyamatos növelése iránt.

 

A hatékony és eredményes gazdálkodás biztosításáért, a magas színvonalú termékek fejlesztéséért, előállításáért és a környezet védelméért az alábbiakat teszi:

  • beszállítók rendszeres minősítésével megbízható háttér biztosítása a termékek minőségének;
  • új beszállítók minősítése és bevonása a költségek csökkentése és a vevő kiszolgálási szint növelése érdekében;
  • vevők változó igényeinek folyamatos követése, szakszerű segítségnyújtás a termékek kiválasztásához, naprakész termékinformációk biztosítása;
  • kockázatkezelés bevezetésével a felmerülő kockázatok felmérése, megelőzése, csökkentése, illetve kezelése;
  • nem-megfelelőségek eredetének felkutatása és azok javítása, jövőbeli elkerülése;
  • lehetőségek feltérképezésével a folyamatok fejlesztése.

 

A célok teljesülése érdekében a TKI-Ferrit Kft. minden dolgozójától elvárja, hogy munkáját ezen irányelvek ismeretének szellemében végezze. A TKI-Ferrit Kft. bízik benne, hogy a megfogalmazott minőségpolitika eredményes és hosszú távú kapcsolatot eredményez e speciális piac résztvevőivel. A fentiek megvalósítása a TKI-Ferrit Kft. minden munkatársának érdeke, illetve személyes felelőssége.

 

Érd, 2021.06.01.

Horváth Gábor
Ügyvezető